Comello private cooking | Tos Comello | M 06 11 04 88 68 | info@comelloprivatecooking.nl
Fine dining at home
 
 
 
 
 
 
 

Hertenbiefstuk met
eekhoorntjesbrood
en zuurkool


Een klassieker. Met de juiste
bereiding is deze verse hertenbiefstuk zo zacht en bijzonder!Thuis genieten van dit gerecht?
Comello private cooking maakt
het graag voor u klaar!
Neem gerust contact op met
Comello private cooking

 

 

 

 

 

 
Catering

Naast de Private Cooking is het ook mogelijk te kiezen voor een warm, koud of dessert buffet. Wij hebben een keur aan salades en warme gerechten die in buffetvorm opgesteld kunnen worden. Alles is in principe mogelijk, maar het maximaal aantal personen stellen wij op ongeveer 40 personen.

 

Of wat te denken van een volledig verzorgde luxe BBQ? Doe eens iets anders en laat ons wat mooie vissoorten en/of vleesgerechten voor u en uw gasten bereiden. U heeft er geen omkijken meer naar en kunt zich heerlijk ontspannend met uw gasten bezig houden.

Wilt u iets heel verassends op uw buitenfeestje? Wij hebben de beschikking over een grote rookoven en een spit. Tijdens uw feestje laten wij zien hoe vis gerookt wordt en kunnen u en uw gasten natuurlijk het eindresultaat gaan proeven en eventueel ook nog iets meenemen naar huis. Meestal werken wij met paling, makreel en forel.

Het spit is weer een heel andere ervaring. Boven een smeulend vuur wordt dan een lam, een speenvarken of een wildzwijn gegrild. Als het vlees gaar is, wordt dit op grote schalen in stukjes uitgeserveerd en kan iedereen met wat stokbrood en salade ervan gaan genieten.

Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

 

 
 
 


Bijzonder en athentiek

Speenvarken of een wildzwijn aan
het spit gegrild gegrild bij u thuis?
Informeer naar de mogelijkheden