Comello private cooking | Tos Comello | M 06 11 04 88 68 | info@comelloprivatecooking.nl
Fine dining at home
 
 
 
 
 
 
 

Huisgemaakte
Sushi


Met de verse ingredienten en
smaakvolle productcombinaties
zijn de Sushi’s een lust voor
het oog.Thuis genieten van dit gerecht?
Comello private cooking maakt
het graag voor u klaar!
Neem gerust contact op met
Comello private cooking

 

 

 

 

 

 
Werkwijze

Allereerst zullen wij in een persoonlijk gesprek kennis maken met elkaar en bespreken we uw wensen. Hieruit zal een menu worden samengesteld waar u en uw gasten zeker van zullen gaan genieten.

 

Op de dag zelf arriveren wij en zorgen wij voor de tafelaankleding, inclusief serviesgoed en bestek. Maar mocht u dit zelf verzorgen en bijvoorbeeld het familieservies willen gebruiken, dan kan dit natuurlijk ook. Als het mooi weer is en de mogelijkheid is er om buiten te eten, dan hebben wij de beschikking over een professionele partytent, voor het geval dat.

De voorbereidingen zijn door ons reeds gedaan en het eten wordt verder in uw eigen keuken bereid. Wij zullen dus gebruik maken van uw eigen fornuis en oven; alle overige benodigdheden zullen wij zelf meebrengen.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de avond voorspoedig verloopt; u hoeft verder nergens naar om te kijken. Na het diner of de lunch ruimen wij op en zorgen wij ervoor dat uw keuken weer netjes achtergelaten wordt en vertrekken wij. U zou bijna denken dat er niets gebeurd is.